10 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου διοργανώνει, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 από τις 11:00 ως τις 16:00, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον χώρο του σχολείου (Μ.Αλεξάνδρου 44, Περιοχή Αγίων Αναργύρων) και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί αλλάζοντας διάθεση.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν γιορτή & πάρτυ με «μαγικές» εκπλήξεις & φαγητό για τα παιδιά, καθώς και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για τους μεγάλους σε απόλυτα γιορτινό κλίμα.
Όσο τα παιδιά θα χαίρονται και θα διασκεδάζουν με όσα ετοιμάζουμε για εκείνα, οι μεγάλοι θα γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας συζητώντας, πίνοντας καφέ και ψωνίζοντας από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι, χειροποίητα γλυκά ή δωράκια για τους φίλους σε συμβολικές τιμές (από 0,50 ευρώ), στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα έσοδα του Συλλόγου για να μπορεί να παράγει έργο για το σχολείο.
Επειδή γύρω μας ακούμε διαρκώς για περικοπές, εμείς αποφασίσαμε ότι δεν θα κάνουμε περικοπές στα χαμόγελα, στη χαρά και στις όμορφες αναμνήσεις των παιδιών μας. Σας περιμένουμε. Χίλιοι καλοί χωράνε!
Φορέστε χαμόγελα και σημειώστε στο ημερολόγιό σας :
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή – Πάρτυ για τα παιδιά και Γιορτινό Παζάρι για τους μεγάλους
16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου / Μ.Αλεξάνδρου 44 (Περιοχή Αγίων Αναργύρων)
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 από τις 11:00 ως τις 16:00

BAZAAR 2012 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσιου

Σας περιμένουμε την Κυριακή 16-12-12,στο 3ο bazaar ,που διοργανώνει ο σύλλογός μας , στο 15ο δημοτικό Αμαρουσίου .