20 Ιουνίου 2008

Ξεκινά η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου


20/06/2008 (12:12:51)
Γεγονός αποτελεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ∆ήμου Αμαρουσίου και του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου, με τις υπογραφές να «πέφτουν» την περασμένη Τετάρτη 11 Ιουνίου.

Από πλευράς ∆ήμου, τη σύμβαση υπέγραψε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και, όπως ανακοινώθηκε από το δημαρχείο, το έργο πρόκειται να δημοπρατηθεί από τον ∆ήμο Αμαρουσίου τις επόμενες εβδομάδες.

Ο κ. Πατούλης, αμέσως μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, δήλωσε: «Η ενίσχυση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας αποτελεί προτεραιότητά μας. Αναβαθμίζουμε και αξιοποιούμε τους υπάρχοντες χώρους άθλησης και παράλληλα εργαζόμαστε για τη δημιουργία νέων».

Και ο δήμαρχος πρόσθεσε: «Σήμερα, με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός αθλητικός χώρος θα δώσει νέα ώθηση στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας και παράλληλα, μία ευχάριστη διέξοδο άθλησης και ψυχαγωγίας στους νέους μας».