01 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Υπηρεσίες για τους μαθητές

Υπηρεσίες για τους μαθητές
Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο δίνει νέα διάσταση στην επικοινωνία και την συνεργασία των μαθητών.
  • Επικοινωνείστε με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας.
  • Oργανώστε τις προσωπικές σας πληροφορίες.
  • Ανταλλάξτε απόψεις και συνεργαστείτε με άλλους μαθητές.
Οι υπηρεσίες με την νέα σχολική χρονιά θα παρέχονται σε όλη την Ελλάδα. Στην παρούσα φάση η υπηρεσία παρέχεται σε όλους τους μαθητές της 3ης Γυμνασίου για το τρέχον σχολικό έτος.
Oι δικές σας υπηρεσίες για όλη την μαθητική σας ζωή.
Οι υπηρεσίες για κάθε μαθητή είναι προσωπικές και τον συνοδεύουν όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο σχολείο.
Το όνομα χρήστη και ο αντίστοιχος κωδικός πρόσβασης σας δίνουν πρόσβαση σε κάθε υπηρεσία του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου για τους μαθητές.
Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες από παντού. Είτε στο σχολικό εργαστήριο, είτε στο σπίτι σας, η πρόσβαση στις υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου είναι εύκολη.
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Επικοινωνείστε με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας. Εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκεστε. Με δυνατότητα πρόσβασης από προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως Outlook, Outlook Express, αλλά και μέσω του παγκόσμιου ιστού web mail.

Mε έλεγχο ταυτότητας στον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας Η νέα αυτή δυνατότητα που παρέχεται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι γνωστή ως SMPT authentication. Για να έχετε τη δυνατότητα αποστολής e-mail απ' όπου και αν συνδέεστε.
Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας IMAPΜε την αλληλογραφία σας να μένει στον διακομιστή και να είναι διαθέσιμη πάντα(IMAP).
Αλλά και POP3Ο κλασσικός τρόπος που λειτουργούν τα προγράμματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου για την ανάγνωση της αλληλογραφίας με μεταφορά της αλληλογραφίας στον προσωπικό σας υπολογιστή.
Web mail - Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο μέσω του Παγκόσμιου ιστού.Mε υποστήριξη φακέλων εξερχομένων και προσωπικών φακέλων για να οργανώνετε τις πληροφορίες σας.Οργανώστε τις προσωπικές σας πληροφορίες.
Με τον Διευθυνσιογράφο, το Ημερολόγιο, τις Eργασίες και τις Σημειώσεις.
Μιά οργάνωση που σας συνοδεύει παντού.Διευθυνσιογράφος και Υπηρεσία Kαταλόγου. Για τους χρήστες του Πανελληνιού Σχολικού Δικτύου και τις προσωπικές σας καταχωρήσεις. Για να μπορείτε να βρείτε το e-mail κάθε συμμαθητή σας.

Αν είστε λοιπόν μαθητής της Γ' Γυμνασίου, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε όλες αυτές τις υπηρεσίες και για το πως θα τις χρησιμοποιείτε.