19 Απριλίου 2016

Αύλειοι Χώροι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Όπως όλοι γνωρίζετε, βάση παλαιότερης απόφασης (11.09.2012) του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αύλειοι χώροι των σχολείων, όταν δεν φυλάσσονται  παραμένουν κλειστοί, συνήθως κατά τα Σαββατοκύριακα και τις σχολικές διακοπές (Χριστούγεννα-Πάσχα-καλοκαίρι).
Ως γονείς θεωρούμε ότι οι σχολικές αυλές, μετά το πέρας του ωρολόγιου προγράμματος θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία σαν ελεύθεροι ανοιχτοί χώροι άθλησης, σαν πλατείες,  δίνοντας τη δυνατότητα τόσο σε μαθητές και γονείς του σχολείου, όσο και σε κατοίκους της γειτονιάς να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των προαύλιων χώρων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα να θέσει το θέμα  στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στα πλαίσια της "Μέρας του Δημότη".
Ως εκ τούτου καλούμε τόσο  το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου σας, όσο και τους γονείς του σχολείου σας,
την Τρίτη 19-4-2016 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Η παρουσία σας  θα δυναμώσει την φωνή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και τελικά θα απομακρύνει τις αλυσίδες και τα λουκέτα, θα ανοίξει  τα προαύλια και τα γήπεδα των σχολείων μας, στα παιδιά μας, σε εμάς και στην τοπική κοινωνία.

Με εκτίμηση

υπογραφες 001.jpgΤο Διοικητικό Συμβούλιο